Als u de tijdregistratie(s) heeft gemaakt kunt u ze gaan factureren.

Stap 1: Door middel van de knop "Overzicht"  komt u in een scherm waar u de uren kunt accoderen en facturen maken.

In dit scherm ziet u een overzicht van alle handmatig aangemaakte tijdregistraties.

U heeft hier de volgende mogelijkheden:

Bijwerken:  Hiermee kunt u (een) geselecteerde tijdregistratie(s) openen en bewerken.

Verwijderen:  Hiermee kunt u (een) geselecteerde tijdregistratie(s) verwijderen.

Export Excel:  Hiermee kunt u (een) geselecteerde tijdregistratie(s) naar Excell exporteren.

Maak facturen: Hiermee kunt u (een) geselecteerde tijdregistratie(s) factureren.

Nominaal factureren:  Hiermee kunt u (een) geselecteerde tijdregistratie(s) nominaal factureren.

Accorderen:  Hiermee kunt u  (een) geselecteerde tijdregistratie(s) accorderen.

Stap 2: selecteer de tijdregistratie(s) om te accorderen en klik op "Accorderen". De datum van vandaag komt nu in de kolom 'Akkoord op' te staan samen met de naam van degene die de lijn(en) geaccordeerd heeft.

Stap 3: als de tijdregistratie(s) geaccordeerd is/zijn dan kunt u gaan factureren.

Selecteer een lijn en klik op "Maak facturen". Er wordt een factuur aangemaakt. Deze wordt niet getoond in uw scherm.

De factuur is terug te zien in het factuuroverzicht van de relatie

Wilt u niet het hele bedrag van de tijdregistratie factureren maar alleen een gedeelte van het bedrag kies dan voor "Nominaal factureren".

Er wordt een wizard getoond voor nominaal factureren:

Klik op 'Volgende>'

Vul het te factureren bedrag in en klik op 'Maak Facturen'

De factuur wordt getoond. U kunt in dit scherm nog aanvullende informatie vullen indien nodig. Klik op 'Opslaan en sluiten' en de factuur is klaar.