Helaas is het niet mogelijk een openstaande postenlijst per 31/12 uit te draaien via de boekhoudkoppeling omdat Assu® altijd het huidige saldo toont.

U dient hiervoor bij ons een selectie aan te vragen waarbij u het grootboeknummer van de debiteuren dient te vermelden naast de overige gegevens die u wilt zien.

Het grootboeknummer kunt u als volgt terugvinden in Assu®:

Stap 1: Ga links bovenin uw Assu® scherm naar het witte boekje

Stap 2: Klik op "Koppelingen"

Stap 3: Kies voor de boekhoudinstellingen

Stap 4: Kies in tabblad "Algemeen" het grootboeknummer dat vermeld staat bij "Debiteuren"

Als u de selectie heeft ontvangen kunt u dezde het volgende jaar gewoon nog een keer gebruiken!