Als alle instellingen goed gezet zijn kunt u aan de slag gaan met de boekhoudkoppeling.

U zult zien dat er onder tabblad "Financieel/ADN" een nieuw stukje bij is gekomen (Financiƫle boekingen).

Door op "Open journaalposten te klikken" komt u in de journaalposten module terecht.

In dit scherm komen alle journaalposten terecht die ontstaan na het inlezen van een bankafschrift, het maken van een SEPA batch, een RC positie afrekenen, het verrekenen of samenvoegen van facturen.

We zullen in dit hoofdstuk de volgende zaken behandelen:

- een bankafschrift inlezen

- een bankafschrift handmatig invoeren

- een vooruitbetaling verwerken

- een journaalpost toevoegen

- een journaalpost wijzigen

- een journaalpost verwijderen

- exporteren naar een externe administratie

- grootboek mutatie overzicht

- een openstaande postenlijst per 31/12 opvragen

- synchronisatie meldingen

- acties met financiƫle consequenties