Als er een bankafschrift binnenkomt met daarop een vooruitbetaling van een relatie volg dan de onderstaande stappen om de vooruitbetaling in Assu® te verwerken:

Stap 1: Open het bankafschrift. Je ziet dan gelijk de regel staan waar het vooruitbetaalde bedrag op staat.

Stap 2: Selecteer de bijbehorende relatie.

Stap 3: Klik nu op de knop "Vooruitbetaling boeken".

Stap 4: De regel is nu geboekt en het grootboek is aangepast.

Stap 5: Ga nu naar het facturenoverzicht van de relatie en je ziet dat er een credit nota is aangelegd met het ontvangen bedrag erop.

Bekijk onderstaande video voor alle stappen: