Alle boekingen dienen naar Twinfield of naar Exact Online geexporteerd te worden. Je dient hiervoor als volgt te werk te gaan:

Let op: voor de export naar Exact Online en de export naar AFAS dien je eerst via de boekhoudinstellingen onder het witte boekje dejuiste gegevens in te vullen:

Boekingen exporteren naar Exact Online:

Als je de journaalposten wilt gaan exporteren naar Exact Online klik je op de "Exact knop":

Je vult de periode in en klikt op "OK". Het systeem gaat nu alle boekingen klaarzetten aan de serverkant. Dit kan even duren.

Als er afwijkingen worden gevonden worden deze getoond en zul je deze eerst op moeten lossen voordat je verder kunt.

Als de export klaar is krijg je de melding dat alles gelukt is.

Boekingen exporteren naar Twinfield:

Als je de journaalposten wilt gaan exporteren naar Twinfield klik je op de "Twinfield knop":

Je dient een lokatie op te geven waar je het Excel bestand neer wilt zetten. Dit bestand kun je dan later weer openen op die lokatie om de inhoud te bekijken.

Als de export voltooid is krijg  een melding:

En is het Excel bestand klaar:

Voor de beide exports geldt dat je na de export in het scherm kunt zien dat alle journaalposten geëxporteerd zijn aan een groen vinkje en een datum achter de regel:

Boekingen exporteren naar Muis / King Software:

Als je de journaalposten wilt gaan exporteren naar Muis / King klik je op de "Muis knop":

Assu® schrijft hierbij de journaalposten naar een tekstbestand wat j vervolgens zelf in kunt lezen in Muis / King.

Boekingen exporteren naar AFAS: (vanaf versie 1.2630)

Als je de journaalposten wilt gaan exporteren naar AFAS klik je op de "AFAS knop":