Indien een schade is aangemaakt op een polis en dit is per ongeluk gebeurd op de verkeerde polis dan is het mogelijk om via de volgende stappen de polis over te hevelen naar de juiste polis:

Stap 1: Klik in de cockpit van Assu® op ‘Zoek Polis’.

Stap 2: Open de polis waar de schade aan gekoppeld staat.

Aan de rechterzijde van de relatiekaart ziet u de ‘Schadetegel’ met daarin de schade die gekoppeld staat aan de geopende polis.

Ziet u deze tegel niet aan de rechterzijde van de relatiekaart? Klik dan op het tabblad ‘Weergave’ boven aan de relatiekaart, naast ‘Algemeen’.

Vanuit dit tabblad is het mogelijk om de tegel tevoorschijn te halen door op de button ‘Schades’ te klikken.

Stap 3: Maak de schadetegel groot:

Stap 4: Selecteer de over te hevelen schade en klik op de knop met het handje en de bliksem om de schade over te hevelen naar een andere polis.

Stap 5: Voer de nieuwe polis is, dit kunt u doen middels een dropdown menu.

Stap 6: Klik op ‘Opslaan’.

De polis is overgeheveld en staat vanaf nu gekoppeld aan de juiste polis.