Als u gebruikt maakt van Appviseurs en u wilt ervoor zorgen dat uw relaties elkaars producten kunnen zien, dan dient u dit in te regelen op dossier nieveau van de betreffende relatie(s) aan de hand van het vinkje "Relaties binnen dossier" zien elkaars producten in Appviseurs.

Naast het vinkje op het tabblad dossier zal er op het tabblad gekoppelde relaties nog aangegeven moeten worden welke relatie elkaars producten mogen inzien in Appviseurs:

In dit hoofdstuk leggen we de verschillende mogelijkheden uit:

Voorbeeld 1

Situatiebeschrijving:

Relatie A. Test is gekoppeld aan dossier Test met nummer 20D193489. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ UIT.

Tevens is relatie A. Test gekoppeld aan dossier A.i. Automatisering met nummer 13D00001. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ AAN.

Dossier 20D193489

Dossier 13D00001

Resultaat:

Zodra relatie A. Test inlogt in Appviseurs dan ziet deze relatie de volgende producten:

• Dossier 20D193489 (Test): Alleen de producten waar deze relatie de verzekeringnemer is of gekoppeld aan een abonnement, hypotheek, bancair product of financiering
  • Dossier 13D00001 (A.i. Automatisering): Alle producten welke daadwerkelijk aan dat betreffende dossier hangen van de relaties die in dat dossier zijn gekoppeld

Voorbeeld 2

Situatiebeschrijving

Relatie A. Test is gekoppeld aan dossier Test met nummer 20D193489. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ UIT.

Tevens is relatie A. Test gekoppeld aan dossier A.i. Automatisering met nummer 13D00001. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ UIT.

Dossier 20D193489

Dossier 13D00001

Resultaat:

Zodra relatie A. Test inlogt in Appviseurs dan ziet deze relatie de volgende producten:

• Dossier 20D193489 (Test): Alleen de producten waar deze relatie de verzekeringnemer is of gekoppeld aan een abonnement, hypotheek, bancair product of financiering
  • Dossier 13D00001 (A.i. Automatisering): Niets.

Voorbeeld 3

Situatiebeschrijving

Relatie A. Test is gekoppeld aan dossier Test met nummer 20D193489. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ AAN.

Tevens is relatie A. Test gekoppeld aan dossier A.i. Automatisering met nummer 13D00001. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ UIT.

Dossier 20D193489

Dossier 13D00001

Resultaat:

Zodra relatie A. Test inlogt in Appviseurs dan ziet deze relatie de volgende producten:

• Dossier 20D193489 (Test): Alle producten welke daadwerkelijk aan het dossier hangen van alle relaties die in het dossier zijn gekoppeld
  • Dossier 13D00001 (A.i. Automatisering): Niets.

Voorbeeld 4

Situatiebeschrijving:

Relatie A. Test is gekoppeld aan dossier Test met nummer 20D193489. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ AAN.

Tevens is relatie A. Test gekoppeld aan dossier A.i. Automatisering met nummer 13D00001. Op dat dossier staat het vinkje bij “Relaties binnen dossier zien elkaar producten in Appviseurs“ AAN.

Dossier 20D193489

Dossier 13D00001

Resultaat:

Zodra relatie A. Test inlogt in Appviseurs dan ziet deze relatie de volgende producten:

• Dossier 20D193489 (Test): Alle producten welke daadwerkelijk aan het dossier hangen van alle relaties die in het dossier zijn gekoppeld
  • Dossier 13D00001 (A.i. Automatisering): Alle producten welke daadwerkelijk aan het dossier hangen van alle relaties die in het dossier zijn gekoppeld.