Dit hoofdstuk behandelt de functionaliteiten binnen Assu® die te maken hebben met Appviseurs.De app waarmee jouw eindklant zijn of haar adviseur altijd bij de hand heeft.

Voordat je met Appviseurs aan de slag kunt gaan dien je in Assu® een aantal zaken in te regelen:

Instellingen en inloggegevens verstrekken:

Regel in Assu® eenmaal je instellingen in en stuur daarna jouw klanten hun inloggegevens.

1: Appviseurs instellingen inrichten

2: Inloggegevens verstrekken aan je klant(en)

Meer informatie over elkaars producten mogen inzien in Appviseurs:

Heb je meerdere mensen in 1 portefeuille die elkaar producten mogen zien? Regel dit dan in via je dossiers in Assu®.

- elkaars producten inzien (informatief)

Klantmutaties:

Wijzigingen die door klanten via de Appviseurs app en web doorgegeven worden kunt u terugzien onder de knop "Klantmutaties" in het lint van de cockpit onder tabblad "Klantmutaties".

- Klantmutaties

Documenten in het docarchief van Assu® doorzetten naar Appviseurs:

Documenten die je insleept in het docarchief worden standaard niet doorgezet naar de app.

Wil je dit wel dan dien je dat aan te geven als je een document insleept naar het docarchief. Lees hier hoe je dit doet:

- Documenten in het docarchief doorzetten naar Appviseurs

De volgende wijzigingen in Assu® genereren ook acties in Appviseurs:

- TP status op een relatie- of productkaart doorvoeren in Assu®

- Notities in Assu® laten tonen in Appviseurs