Documenten die je insleept in het docarchief worden standaard niet doorgezet naar de app.

Wil je dit wel dan dien je dat aan te geven als je een document insleept naar het docarchief:

Om een document of afbeelding zichtbaar te maken voor de klant, dien je de checkbox "Toon in Appviseurs/portaal" aan te vinken in Assu®.

Dit kun je instellen bij een reeds toegevoegd document, maar ook bij een nieuw document:

Je kunt hier ook aangeven of er een notificatie verstuurd moet worden naar de klant na het toevoegen van een document aan het docarchief en of er akkoord gegeven moet worden door de klant.

Bij "notificatie sturen" komt er een berichtje binnen op de telefoon dat er een document klaarstaat in de app. Klik je hierop dan wordt de app automatisch geopend.

Bij "akkoord geven voor dit document" komt er bij de activiteiten een berichtje binnen wat je in de app kunt goedkeuren of akkeuren.