In de notitietegel van de app kun je de notities inzien die zowel op relatieniveau als op productniveau zijn aangemaakt in Assu®.

De notities staan op de "Notities tegel" die je terug kunt vinden aan de rechterkant van de relatie, polis, hypotheek etcetera in Assu®.

Wanneer je wilt dat de notitie daadwerkelijk te zien is in de app, dan dien je in de notitie in Assu® de checkbox ‘"Toon in Appviseurs/portaal" aan te vinken.

De notities waarbij de checkbox niet aangevinkt staat, worden dan ook niet getoond in de app!!

Je kunt aan de notitie ook een bijlage hangen door op het tweede tabblad "Bijlagen" op het groene plusje te klikken. (geef ook bij de bijlage aan dat deze te zien moet zijn in de app!)

In de app vind je notities altijd terug onder tabblad "notities" van het betreffende product:

Voorbeeld ter illustratie van een notitie met een bijlage die ook in de app te zien moet zijn. Door op het icoontje van de bijlage te klikken kun je deze openen en bekijken in de app.