Het is mogelijk om facturen die gestorneerd worden automatisch te laten markeren als "niet afgedrukt" en als hij opnieuw afgedrukt wordt wordt er een nieuwe factuur opgebouwd.

Dit dient u als volgt in te stellen:

Stap 1: Ga via het witte boekje naar "Instellingen-Algemeen-tabblad Financieel"

Stap 2: Zet een vinkje bij "Facturen markeren als niet afgedrukt na een storno"

Stap 3: Sla op en start Assu opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Als u gebruik maakt van Feniks dan dient u dit in Feniks in te stellen. Ga hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Klik in Feniks op tabblad "Inrichting" en daarna op "Administratie instellingen"

Stap 2: Klik op tabblad "Financieel en zet een vinkje bij "markeren als niet afgedrukt na storno"

Stap 3: Klik op "OK" om het te bevestigen.

De gestorneerde factuur zal nu in het facturenoverzicht op "niet afgedrukt" staan.