Als je bij een factuur die per e-mail verzonden wordt eerst een voorbeeld van een sjabloon in beeld wilt laten zien, ga dan als volgt te werk:

Stap 1: Zet in het witte boekje bij de algemene instellingen onder tabblad "Financieel" een vinkje bij "Toon voorbeeld van sjabloon bij versturen facturen per e-mail" en sla op.

Stap 2: Selecteer in je facturen overzicht de factuur in kwestie

Stap 3: Klik in he lint bovenaan het scherm op "Afdrukken/versturen" en er wordt een voorbeeld getoond.