Nadat u een financiering historisch heeft gemaakt (zie hoofstuk 'financiering historisch maken') kunt u de financiering defintief gaan verwijderen.

U kunt op 2 manieren een financiering definitief verwijderen:

- via de financieringstegel van de relatie

- via het financieringsscherm

Een historische financiering verwijderen via de financieringstegel:

Open de relatiekaart van de relatie van wie u de financiering wilt verwijderen en open de financieringstegel:

Selecteer in de financieringstegel de historische financiering die u definitief wilt verwijderen en klik op het rode icoontje. Klik op "Ja" bij de melding of u het zeker weet.

De financiering zal nu definitief verwijderd zijn uit het overzicht.

Een historische financiering verwijderen via het financieringsoverzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek financiering' en haal het juiste financieringsnummer op. (let op: filter voor historische finacieringen aanzetten):

Klik hierna op "financiering verwijderen" bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om de financiering te verwijderen.

De financiering zal nu uit het overicht verdwijnen en is ook niet meer terug te halen.