Als u een bestaande gebruiker wilt bewerken dan dient u dit op onderstaande wijze te doen (heeft u hier geen rechten voor? neem dan contact op met uw Key User).

Stap 1: Ga bovenin het scherm naar tabblad "Beheer" en daarna naar "Gebruikers"

Stap 2: U komt dan in het volgende scherm waar u een gebruiker dient te selecteren en daarna op "Gebruiker bewerken" dient te klikken:

Het volgende scherm wordt dan geopend:

De gebruiker in bovenstaand voorbeeld heeft toegang tot de slimme fomulieren module. Dit vinkje ziet u alleen als u deze module heeft aangeschaft!

Stap 3: Hier vult u alle gegevens in die gewijzigd dienen te worden.

Stap 4: Hierna klikt u weer op "Opslaan" en zal de gebruiker zijn toegevoegd.