Als u van de Assu2Go app gebruik maakt en een gebruiker moet om welke reden dan ook uitgelogd worden dan kunt u dat als volgt doen:

Stap 1: Ga via 'Beheer' naar 'Gebruikers':

Stap 2: Kies in dit scherm voor "Gebruiker uitloggen Assu2Go" en hij zal uitgelogd worden.

De inlogmethodiek van Assu gaat als volgt: Als je inlogt in Assu2Go, telt dit als een inlogde gebruiker voor de licentie. Maar je kan wel nog een keer inloggen als jezelf in Assu® zelf.

Dus je kan in je app en in Assu® tegelijkertijd inloggen als 1 gebruiker voor de licentie. Als je de app sluit of de app sluit zichzelf na 5 minuten, dan wordt je automatisch uitgelogd