"Help ik kan niet inloggen na een update?"

Het kan gebeuren dat 1 gebruiker niet in kan loggen nadat er een update van Assu® is gedraaid in uw bedrijf.

Controleer of er iemand in uw bedrijf is die nog een Workflow service open heeft staan in zijn of haar systeem.

U kunt dat zien in de taskmanager (klik ctrl-alt-delete en ga naar taakbeheer of taskmanager)

Klik met uw linker muisknop op de A.i. Workflow Service en daarna op de 'Beëindigen' knop rechts onderin uw scherm.

Start hierna Assu® opnieuw op en het systeem zal automatisch updaten.