Als u niet heeft aangevinkt dat de SEPA batch automatisisch gesynchroniseerd moet worden (boekhoudinstellingen onder het witte boekje, tabblad "Algemeen") zult u zelf handmatig de SEPA batch moeten synchroniseren waardoor de facturen op betaald komen te staan.

U doet dit door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Klik in de cockpit van Assu® op het tabblad ‘Financieel/ADN’.

Stap 2: Klik op ‘In-Excasso overzicht’.

Stap 3: Selecteer de batch en klik op de juiste "Boek in..." knop voor uw boekhouding

Stap 4: Verwijder in uw boekhouding de memoriaalboeking van de SEPA batch.