Om de hiaatbepaling handmatig te starten dient u de volgende stappen te nemen:

Stap 1: Ga via tabblad 'Algemeen' naar 'Zoek dossier hiaatprofiel'.

Stap 2: Klik op de knop 'Start hiaatbepaling'

Stap 3: Er komt een vraag of u dit zeker weet:

Omdat het systeem al uw dossiers na gaat lopen kan deze actie erg lang gaan duren.

We raden aan om dit dan ook via een automatische workflow te doen op een vrijdagavond zodat u niet hoeft te wachten op de gegevens.

Als u toch voor 'Ja' kiest dan kunt u de berekeningen altijd stoppen door op 'Stop hiaatbepaling' te klikken.

Tijdens de hiaatbepaling kan er gewoon naar dossiers met hun hiaatprofiel gezocht worden zoals uitgelegd wordt in het hoofdstuk 'Zoeken naar dossiers met een hiaatprofiel'.