Assu® maakt gebruik van zogenaamde Hotfixes. Dit zijn oplossingen van problemen die gemeld zijn die tussentijds geplaatst worden zonder dat er hiervoor een complete Update nodig is.

Het versienummer van Assu zal niet gewijzigd worden na het doorvoeren van een hotfix!

Als er een Hotfix klaarstaat voor Assu® zal er rechts onderin het scherm een klein schermpje omhoog komen met daarin een melding dat er een Hotfix beschikbaar is.

Deze wordt uitgevoerd als Assu® opnieuw opgestart wordt.

Wilt u deze meldigen niet zien dan kunt u dit aangeven onder het witte boekje bij de algemene instellingen tabblad "geavanceerd".

Deze Hotfixes staan beschikbaar op een eigen pagina op onze website waar u per Hotfix kunt bekijken wat deze inhoudt.