Op dit tabblad kunt u de bij deze hypotheek betrokken partijen invullen. Bijna al deze velden zijn stamtabellen ('Stamtabellen-hypotheek' bovenin uw scherm).

Dat wil zeggen dat wanneer u een nieuwe partij aanmaakt u deze partij bij volgende hypotheken opnieuw kunt kiezen zonder deze partij opnieuw te moeten aanmaken.

Omdat deze partijen eigenlijk altijd bedrijven zijn zult u hier geen relaties met losse voorletters in hoofdletters in kunnen vullen!

Het poppetje met het groene pijltje :        Met deze knop gaat u naar de relatiekaart van de betreffende partij. Hier kunt u relatiegegevens administreren evenals notities, taken en documenten.

Het poppetje met het groene plusje; Met deze knop maakt u een nieuwe partij aan. Wat voor partij u aanmaakt is afhankelijk van bij welk veld u op deze knop drukt.

U krijgt een wizard te zien waarin u de basisgegevens van de partij kunt invullen.

Nadat u op ‘Opslaan’ heeft gedrukt krijgt u de hele relatiekaart van deze partij te zien en kunt u verdere informatie invullen.