Wanneer u gebruik maakt van een extern e-mail programma en u gebruik wilt maken van de synchronisatie in Assu (niet ) moet u het tabblad "E-mail accounts inkomen" gevuld worden:

Ook dit scherm is te bereiken via het witte boekje en dan "Gebruikers instellingen"

Klik op de groene plus knop en er zal een wizard starten welke u samen met uw systeembeheerder dient te voltooien. Deze zal weten welke gegevens er gebruikt moeten worden.