Wanneer u gebruik maakt van een extern e-mail programma en u uw uitgaande e-mail gegevens wilt invoeren dan dient u hiervoor als volgt te werk te gaan:

Stap 1: ga via het witte boekje naar  "Gebruikers instellingen"

Stap 2: Onder tabblad "E-mail accounts uitgaand" in de gebruikersinstellingen dient u uw e-mailadres in te voeren:

Door op het plusje te klikken kunt u een nieuwe regel toevoegen. In het scherm wat dan opent kunt u uw gegevens invoeren:

Voor eventuele inloggegevens dient u contact op te nemen met uw systeembeheerder als u deze niet weet.

Deze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord overrulen de inloggegevens die bij de algemene e-mailinstellingen ingesteld zijn.