Bij het toevoegen van een opstal object aan een opstal polis is het mogelijk om vanaf nu kadastergegevens op te vragen. Via de onderstaande stappen kunt u dit uitvoeren.

Stap 1: Klik in de cockpit van Assu® op ‘Zoek Polis’ en zoek naar een opstal polis.

Stap 2: Dubbelklik op de geselecteerde polis om de poliskaart te openen.

Stap 3: Klik op het tabblad ‘Verdeling’ en voeg een object toe.

Klik op het groene plusje om een object toe te voegen.
Klik op het gele potlood om een object te wijzigen.
Klik op de rode knop om een object te verwijderen.

Stap 4: Vul stap 1 in en klik op het groene pijltje om naar stap 2 te gaan.

Stap 5: Voer stap 2 in. Selecteer hier type ‘Opstal’ en klik op ‘Opslaan’.

De volgende tegel komt tevoorschijn.

Stap 6: Klik op de rood omkaderdeknop om de kadastergegevens op te vragen, er wordt vervolgens een website geopend waar u de gegevens van het desbetreffende object te zien krijgt.

Om gebruik te maken van de kadasterview dient u een postcode en huisnummer ingevoerd te hebben! Indien u dit niet ingevuld heeft zal de button dit ook aangeven.