Via deze instructie is het mogelijk om de Digitaal Op Maat koppeling te activeren en om gebruik te maken van deze koppeling.

Het is belangrijk dat er een aantal zaken ingeregeld wordt; u dient de externe instellingen te vullen in Assu® en er dient een tool van Digitaal Op Maat te draaien op de server om de geëxporteerde bestanden automatisch te kunnen versturen.

De koppeling kan alleen gemaakt worden vanuit een schade.

Stap 1: Klik in de cockpit van Assu® op het ‘witte boekje’.

Stap 2: Klik op de button ‘Koppelingen’.

Stap 3: Klik op de button ‘Externe Instellingen’.

Stap 4: Klik op het tabblad ‘Digitaal Op Maat’.

Screenshot van versie 1.21628

Stap 5: Vul het veld ‘Export locatie op server’.

De locatie moet een map zijn die bestaat op de server. Bij het exporteren wordt het bestand namelijk opgeslagen in die map op de server.

Ook dient de tool van Digitaal Op Maat te draaien op de server.

Stap 6: Klik in de cockpit van Assu® op ‘Zoek Schade’.

Stap 7: Zoek een schade erbij en open deze.

Printscreen van versie 1.21619

Stap 8: De schadekaart wordt geopend. Klik in de schadekaart op de button ‘Digitaal formulier toesturen’.

Printscreen van versie 1.21619

Stap 9: Selecteer de koppeling ‘Digitaal Op Maat’.

Stap 10: Klik op ‘OK’.

Printscreen van versie 1.21619

Hier komen in de toekomst meerdere koppelingen te staan!

Stap 11: Klik op ‘OK’ bij de melding dat de export voltooid is.

Het bestand is nu aangemaakt in de aangegeven map op de server. Het bestand kan via de tool van Digitaal Op Maat automatisch worden verstuurd.

Tevens kan het bestand worden geopend zodat u kunt zien welke velden geëxporteerd kunnen worden.