Als de offerte geaccepteerd is door de klant zal er door AWI een defintieve offerte naar Assu verzonden worden die omgezet kan worden in een polis. Er komt dan een ADN bericht naar Assu dat de offerte definitief is en er komt een nieuw contract bericht binnen voor de polis.

Als dit polis bericht verwerkt wordt zal de polis in Assu automatisch aangemaakt worden. Voor meer informatie over het verwerken van ADN berichten zie het hoofstuk "ADN berichten".

In onderstaand voorbeeld ziet u een willekeurige polis die als nieuw contract binnenkomt verwerkt worden via de ADN berichten verwerking:

De polis van bovenstaand voorbeeld is nu als poliskaart te bekijken:

Aanvullende informatie over de polis zoals bijvoorbeeld het polisblad komt binnen via de knop "Digitale documenten". Als er daar bijvoorbeeld een polisblad verwerkt wordt kunt u dit polisblad na verwerking terugvinden in het docarchief van de betreffende polis:

In bovenstaand voorbeeld ziet u dat er polisbescheiden binnen zijn gekomen via de "digitale documenten".

Selecteer in het digitale documenten scherm de polisbescheiden en klik op "koppel en verwerk document", selecteer de juiste klant en polis en klik op "OK".

Meer over het koppelen van digitale documenten kunt u hier lezen.

De polisbescheiden van bovenstaand voorbeeld zijn nu toegevoegd in het docarchief van de betreffende polis: