Als u informatie wilt hebben over uw licentie (hoeveel modules u heeft en welke dat dat zijn, tot wanneer de licenties lopen etc.) dan kunt u dat op de volgende manier bekijken:

Ga naar het witte boekje en kies "Licentie gegevens"

U krijgt nu een overzicht te zien met alle licentie informatie erin:

De onderste lnop "licentie opvragen" gebruikt u als u een wijziging op uw licentie heeft opgevraagd en u wilt de nieuwe licentie activeren (als u bijvoorbeeld van 3 naar 4 gebruikers bent gegaan).

Heeft u interesse in een module die u nog niet heeft? Selecteer deze dan en klik op het groene plusje. Er wordt dan een mail verzonden naar A.i. Automatisering om de module aan te vragen.