Onder tabblad relaties kunt u relaties kwijt die te maken hebben met de maatschappij. U kunt ze hier invoeren/wijzigen/verwijderen en exporteren naar Excel.

Wilt u bijvoorbeeld voor een bepaalde schade een bepaalde contactpersoon kunnen selecteren op de schadekaart, dan legt u hier de medewerkers van de maatschappij aan.

Volg hiervoor onderstaande stappen:

Stap 1: Klik op het groene plusje en kies voor "Nieuwe relatie":

Stap 2: Er opent nu een wizard waarin u de gegevens invult van de contactpersoon/personen van de maatschappij. Werk hierin alle tabbladen af en zet bij het laatste tabblad de rol van "medewerker maatschappij":

Stap 3: In ons voorbeeld hebben we op deze manier 2 medewerkers aangelegd die nu te zien zijn op tabblad "relaties" van de maatschappij:

Stap 4: Klik op "Opslaan" om alles op te slaan.

Deze 2 contactpersonen zijn nu te selecteren op de schadekaart bij vakje "Correspondent" zoals u hier kunt lezen.