Voor a.s.r. en NN hebben we in Assu (vanaf versie 2618.2.13) een omnummeringstool beschikbaar. U hoeft nu niet langer zelf bestandjes te downloaden, op te slaan en te activeren, maar kunt dit via uw pakket opstarten.

Loop de volgende stappen door om een omnummering te starten:

Stap 1: Ga via tabblad 'Beheer' naar 'Omnummering tools'

Stap 2: Er opent nu een wizard die u door gaat lopen:

Klik op 'Volgende>'

Stap 3: selecteer de juiste maatschappij en klik op 'Volgende>'

voor a.s.r. omnummeringen klik hier

voor de Nationale Nederlanden (NN) Schade Services omnummering klik hier

voor de Nationale Nederlanden (NN september 2019) omnummering klik hier