Voor a.s.r. en NN hebben we in Assu (vanaf versie 2618.2.13) een omnummeringstool beschikbaar. U hoeft nu niet langer zelf bestandjes te downloaden, op te slaan en te activeren, maar kunt dit via uw pakket opstarten.

Voordat u verder gaat eerst even het volgende:

Omnummer bestanden mogen niet in Excel geopend worden omdat ze daarna niet meer bruikbaar zijn!!!

Loop de volgende stappen door om een omnummering te starten:

Stap 1: Ga via tabblad 'Beheer' naar 'Omnummering tools'

Stap 2: Er opent nu een wizard die u door gaat lopen:

Klik op 'Volgende>'

Stap 3: selecteer de juiste maatschappij en klik op 'Volgende>'

voor a.s.r. omnummeringen klik hier

voor de Nationale Nederlanden (NN) Schade Services omnummering klik hier

voor de Nationale Nederlanden (NN januari/februari 2020) omnummering klik hier