Als u een onderdeel toe wilt voegen aan een bestaande pakketpolis dan doet u dit als volgt:

Stap 1: Zoek de betreffende pakketpolis op (zie hoodstuk "een polis opzoeken" en open de deze pakketpolis

Stap 2: Klik op tabblad "Onderdelen" in de polis gevolgd door het groene plusje

Stap 3: U krijgt nu de keuze of u een nieuwe polis toe wilt voeen of een bestaande polis. In dit voorbeeld kiezen we voor een nieuwe polis. Als u een bestaande polis wilt toevoegen als onderdeel dan vinkt u uiteraard "bestaande polis(sen) aan en maakt u uw keuze.

Stap 4: We kiezen in bovenstaand voorbeeld voor "Nieuwe polis" gevolgd door "Opslaan". U ktijgt dan een polis wizard in beeld waar u de gegevens van uw polis in dient te vullen:

Stap 5: na het vullen van de incassogegevens klit u op "Opslaan" en het nieuwe onderdeel zal toegevoegd zijn aan de bestaande pakketpolis. De incassomethode staat standaard op die van de hoofdpolis van het pakket.

Stap 6: Het nieuwe onderdeel staat als polisblad in beeld in uw scherm. Vul de verdere informatie van de polis in en klik tenslotte op "Opslaan" of "Opslaan en sluiten" om de polis te verlaten.