Ga vanuit uw startscherm naar de knop "Zoek Polis".

Er is een megazoek die u kunt gebruiken om op meerdere velden tegelijk te zoeken en u kunt specifiek op bepaalde velden zoeken. (naam, polisnummer etcetera).

U kunt hier tevens zoeken op subagent als er in de polis een subagent vermeld staat.

In het rechter gedeelte van het scherm kunt u een filter aanbrengen voor actuele polissen en historische polissen.

Voor een uitgebreide uitleg van de zoekfunctie zie het hoofdstuk "De zoeken tegel"

Screenshot van versie 1.2626

Polissen zijn ook te benaderen via de polistegel op de relatiekaart:

Screenshot van versie 1.2620 ter illustratie

Polissen zijn tevens te benaderen via het dossier van de relatie en dan tabblad 'Gekoppelde polissen':