Door middel van de knop "vergelijk" kunt u zien hoe de polis nu in Assu® staat en wat er in het bericht staat wat wordt aangeleverd.

Indien de polis niet in Assu® staat kunt u kijken of deze is aangeleverd als nieuw contract.

Als u zelf het polisnummer handmatig toevoegt / wijzigt is het noodzakelijk om op "polissen koppelen" te klikken. Assu® gaat nu nogmaals ‘zoeken’ of de polis bestaat.

Indien er een servicebureau of een maatschappij is veranderd op de polis dient u bij polissen koppelen op 'ja' te klikken.

Het verschil% (laatste kolom) wordt alleen getoond en berekend als er in de kolom "melding"  de tekst "totaal premie verschilt" staat.