Nadat u een polis historisch heeft gemaakt (zie hoofdstuk 'polis historisch maken') kunt u de polis defintief gaan verwijderen.

U kunt op 2 manieren een polis definitief verwijderen:

- via de polistegel van de relatie

- via het polis scherm

Een historische polis verwijderen via de polistegel:

Open de relatiekaart van de relatie van wie u de polis wilt verwijderen en open de polistegel:

Selecteer in de polis de historische polis die u definitief wilt verwijderen en klik op het rode icoontje en kies voor "Ja" bij d emelding of u het zeker weet.

De polis zal nu definitief verwijderd zijn uit het overzicht.

Een historische polis verwijderen via het polis overzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek polis' en haal het juiste polisnummer op. (let op: filter voor historische polis aanzetten):

Screenshot van versie 1.2619

Klik hierna op "polis verwijderen" bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om de polis te verwijderen.

De polis zal nu uit het overzicht verdwijnen en is ook niet meer terug te halen.