Als u  een selectie wilt kopiëren in  Assu® dan dient u dat te doen via het witte boekje links bovenin uw scherm gevolgd door 'Selecties',  'Algemeen' en 'Kopiëren'.

Klik op de selectie die u wilt kopiëren gevolgd door 'Kopiëren'.

Een kopie van de selectie wordt onderaan het overzicht geplaatst met "-kopie" achter de oorspronkelijke naam. U kunt het nieuwe exemplaar nu bewerken en er een andere naam aan geven.