Als u  een selectie wilt verwijderen in  Assu® dan dient u dat te doen via het witte boekje links bovenin uw scherm gevolgd door 'Selecties',  'Algemeen' en 'Verwijderen'.

Klik op de selectie die u wilt verwijderen en klik de knop 'Verwijderen' aan.

Help, mijn selectie werkt niet goed!

Het kan zijn dat een selectie niet goed werkt of een verkeerde uitkomst geeft. We proberen zoveel mogelijk om te inventariseren wat er fout kan gaan en wat daarvoor de oplossing kan zijn. Klik hier om te kijken wat voor u de oplossing zou kunnen zijn. Staat er voor u geen juiste oplossing tussen? Meld dit dan aan ons zodat wij ons overzicht completer kunnen maken.