Onder Stamtabellen-Assurantiƫn kunt u een aantal standaard settings vinden:

screenshot van versie 1.2621

Uitleg over de rode knop en de onderste knop kunt u hier vinden.

Assurantie producten:

In dit scherm kunt u hoofdbranches en hun omschrijvingen invoeren, aanpassen, verwijderen en naar Excel doorzetten.

Wijzigt u een assurantieproduct? Dan wordt de wijziging ook doorgevoerd op de productkaart waar dit bij hoort!

Een assurantieproduct verwijderen kan alleen als er geen producten meer aan gekoppeld zijn.

Branches:

In dit scherm kunt u uw branches beheren. U kunt in dit scherm zelf geen branches toevoegen of verwijderen.

Door een branche te selecteren en op het potloodje te klikken komt u in onderstaand sub scherm terecht:

U kunt hier per maatschappij een prolongatieprovisie invullen. Als u op  "Doorvoeren" klikt wordt dit doorgerekend op de polissen in uw systeem.

Maatschappijen:

Hiermee heeft u de mogelijkheid uw maatschappijen te beheren. Zie het hoofdstuk "maatschappijen" voor meer informatie.

Opstal Keuringsrapporttypes:

In dit schermkunt u verschillende soorten keuringsrapporten invoeren die u bij opstalpolissen kunt gebruiken voor het opstal object:

Deze keuringsrapport types kunt u later weer gebruiken om er bijvoorbeeld een Workflow mee te maken.

Polis status tussenpersoon:

In dit scherm kunt u tussenpersoon statussen toevoegen, aanpassen, naar Excel doorzetten en verwijderen. Dit is een veld waar u zelf informatie in kunt zetten die u later voor eventuele selecties kunt gebruiken.

Als u gebruik maakt van de appviseurs module dan kijkt deze ook naar wijzigingen in dit veld op de poliskaart:

Verzekerde Hoedanigheden:

In dit scherm kunt u uw verzekerde hoedanigheden toevoegen, wijzigen, naar Excel doorzetten en verwijderen.

Vrije velden types:

In dit scherm kunt u zelf vrije velden inrichten die onder tabblad "Extra informatie" te zien zullen zijn op de poliskaart

Om een vrij veld toe te voegen klikt u op het groene plusje.

U ziet dan bovenstaand scherm warain u bij "Omschrijving" de naam invult van het vrije veld.

Bij "Selectiemogelijkheden" kunt u zelf een aantal mogelijkheden invullen die u straks op de poliskaart kunt gaan uitkiezen.

Tenslotte kunt u onderaan bij "Gekoppelde branches" aangeven voor welke branche(s) u deze keuze wilt tonen.

Wijzigingsredenen:

In dit scherm kunt u wijzigingsredenen toevoegen, aanpassen, naar Excel doorzetten en verwijderen: