Een waarde in een stamtabel is te verwijderen door middel van de rode knop als deze regel ergens (bijvoorbeeld op een polis) niet in gebruik is.

U dient hiervoor de volgende stappen uit te voeren:

Stap 1: Selecteer de regel die u wilt verwijderen in de juiste stamtabel en klik op het rode knopje:

Stap 2: U krijgt nu een melding dat de waarde in gebruik is. Kiest u voor "Nee" dan zal er verder niks gebeuren. Kiest u voor "Ja" dan wordt het scherm getoond wat u ook onder de onderste knop kunt vinden. Door middel van dit scherm kunt u eerst "en masse" alles omzetten naar de nieuwe waarde:

Stap 3: Als u dat gedaan heeft kunt u de oude regel gaan verwijderen. Selecteer de oude en klik op de rode knop om de regel te verwijderen. Dit lukt nu wel.

Als een benaming aangepast wordt dan is deze automatisch ook aangepast op de eraan vast hangende productkaarten waar hij gebruikt wordt!

Dit geldt uiteraard niet alleen voor assurantieproducten maar ook voor taakonderwerpen en benamingen.