Onder 'Stamtabellen' - 'Schade' vindt u een aantal stamtabellen die te maken hebben met de inrichting van de schades.

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende schermen.

Schade experts:

In dit scherm kunt u zelf schade experts invoeren, wijzgen en verwijderen.

U kunt een schade expert ook een status meegeven:

- Actueel: een schade expert is te selecteren onderaan de schade

- Historisch: een schade expert valt niet langer te selecteren onderaan de schade

Selecteer een actuele expert en klik op het rode icoontje: de expert zal historisch worden

Selecteer een historische expert en klik op het rode icoontje: de expert zal definitief verdwijnen uit het overzicht

Schade herstellers:

In dit scherm kunt u zelf schade herstellers invoeren, wijzgen en verwijderen.

U kunt een schade hersteller ook een status meegeven:

- Actueel: een schade hersteller is te selecteren onderaan de schade

- Historisch: een schade hersteller valt niet langer te selecteren onderaan de schade

Selecteer een actuele hersteller en klik op het rode icoontje: de expert zal historisch worden

Selecteer een historische hersteller en klik op het rode icoontje: de expert zal definitief verdwijnen uit het overzicht

Schadestatus tussenpersoon:

Standaard heeft een schade de status 'actueel' of 'historisch'. Wilt u meerdere statussen aanleggen dan kunt u dat in dit scherm doen.

Schadetypes:

Onder schadetypes kunt u de verschillende schade types kwijt. U kunt per type aangeven welke branche(s) eraan gekoppeld is/zijn.

De AFD code bij de schadetypes gebruik je voor het inregelen van bijvoorbeeld de Voogd en Voogd schadekoppeling:

Open de betreffende regel door erop te dubbelklikken en selecteer daarna de juiste AFD code:

Schade behandelprocedures:

Onder schade behandelprocedures kunt u verschillende soorten behandelprocedures kwijt.