Dit tabblad toont alle bancaire producten binnen het dossier.

Aan de linkerkant van het overzicht heeft u de volgende knoppen:

XL knop:                        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Papiertje:                        Hiermee kunt een rapportage afdrukken van de geselecteerde bancaire producten.

Papier met poppetjes:                Hiermee kunt u een bancair product overhevelen naar een andere contractant.

Blauw en groen poppetje:         Door op deze knop te klikken kunt u de producten zien die van andere personen binnen hetzelfde dossier zijn. Heeft u bijvoorbeeld een familie met 2 ouders die samen allebei producten hebben in hetzelfde dossier? Dan klikt u op deze knop om ook de producten van de partner te kunnen zien.

Klokje:                        Toon historische bancaire producten. Klik nogmaals op deze knop om de historische bancaire producten weer te verbergen.