Op het tabblad "Gekoppelde relaties" vindt u alle relaties die in dit dossier zijn opgenomen. Dit is minimaal de hoofdrelatie.

Eventueel kunnen hier ook partners, kinderen, contactpersonen en andere partijen gekoppeld zijn.

Voor sommige velden binnen het dossier kunt u enkel relaties kiezen wanneer deze personen in het dossier zijn opgenomen.

Dit geldt onder andere voor contactpersonen op de zakelijke relatiekaart, verzekeringsnemers en premiebetalers op de poliskaart, tweede rekeninghouders en gemachtigden op bancaire productkaart en gekoppelde relaties op een hypotheekkaart.

Aan de linkerkant van het overzicht heeft u de volgende knoppen:

Groen plusje:                Voeg een relatie toe aan dit dossier.
                       U kunt kiezen uit een bestaande relaties die al in Assu® aanwezig is of per direct een nieuwe relatie aan te maken en deze automatisch aan het dossier toe te voegen.
               Zie hoofdstuk 'Relaties toevoegen' voor meer informatie.

Geel potloodje:        Wijzig de geselecteerde koppeling tussen het huidige dossier en de relatie.

Rode knop:                Verwijder de geselecteerde koppeling tussen persoon en dossier.
                       Wanneer u iemand uit een dossier verwijdert krijgt deze persoon per direct een eigen dossier in Assu®. Alle onderliggende polissen, schades, hypotheken, bancaire producten, financieringen, abonnementen, taken, agendapunten, notities en documenten gaan dan mee naar het nieuwe dossier.

XL knop:                Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Klokje:                                Toont historische relaties.
                       Klik nogmaals op deze knop om de historische relaties weer te verbergen.

Poppetje:                 Hiermee kunt u een klantenkaart afdrukken van de geselecteerde relatie.

Blauw boekje:                 Hiermee kunt u een geselecteerde relatie overhevelen naar een ander dossier.