Op het tabblad Gekoppelde polissen vindt u alle polissen van alle relaties in dit dossier. Dus wanneer de eventuele partner en / of kinderen polissen hebben staan die hier ook vermeld.

Aan de linkerkant van het overzicht heeft u de volgende knoppen:

Rode knop:        Maak de geselecteerde polis historisch. Wanneer de geselecteerde polis al historisch is zal deze worden verwijderd.

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Klokje:                        Toon historische polissen. Klik nogmaals op deze knop om de historische polissen weer te verbergen.

Poppetjes:        Hevel de polis(sen) over naar een andere contractant: U krijgt de keuze om een nieuw dossier en daarbinnen een relatie te selecteren.

Na het selecteren klikt u op "OK" waarna de polis(sen), incl. notities, documenten, schades etc., naar deze persoon worden overgeheveld.

Papiertje:        Hiermee kunt u een poliskaart afdrukken van de geselecteerde polis(sen).

Blauw en groen poppetje:  Door op deze knop te klikken kunt u de producten zien die van andere personen binnen hetzelfde dossier zijn. Heeft u bijvoorbeeld een familie met 2 ouders die samen allebei producten hebben in hetzelfde dossier? Dan klikt u op deze knop om ook de producten van de partner te kunnen zien.