Op het tabblad Gekoppelde schades vindt u alle schades die binnen dit dossier zijn aangemaakt. Zowel actuele als historische schades worden getoond.

Aan de linkerkant van het overzicht heeft u de volgende knoppen:

XL knop:        Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Papiertje:        Hiermee kunt een schadekaart afdrukken van de geselecteerde schade(s).

Handje:          Hiermee kunt u een geselecteerde schade overhevelen naar een andere polis in het dossier.

Poppetjes:          Door op deze knop te klikken kunt u de producten zien die van andere personen binnen hetzelfde dossier zijn. Heeft u bijvoorbeeld een familie met 2 ouders die samen allebei producten hebben in hetzelfde dossier? Dan klikt u op deze knop om ook de producten van de partner te kunnen zien.

Klokje:                        Toon historische schades. Klik nogmaals op deze knop om de historische schades weer te verbergen.