Als u startcondities heeft aangelegd voor een bepaalde Workflow en u wilt weten hoeveel relaties er dan voldoen aan die criteria dan doet u dit onder de blauwe informatieknop bovenaan het startcondities scherm.

De knop "bereken testresultaten" dient u altijd EERST aan te klikken VOORDAT u op de blauwe knop klikt. Dit in verband met het actualiseren van de resultaten!

Onder de blauwe informatieknop kunt u zien voor hoeveel klanten deze startcondities gelden/voor hoeveel klanten deze Workflow loopt.

Een voorbeeld van testresultaten:

Screenshot versie 1.2630