Vanaf versie 1.2622 heeft u de mogelijkheid om bij uw algemene instellingen aan te geven dat uw boekhoudadeling met een afwijkend e-mailadres een UBL bestand ontvangt van een verzonden factuur. De boekhoudafdeling kan hiermee automatisch de facturen inboeken met zijn boekhoudprogramma.

Hiervoor dient u eerst onderstaande tijdgebonden servertaak in te regelen zodat de facturen automatisch verzonden worden naar de boekhoudafdeling:

U regelt de tijdgebonden servertaak in op dezelfde wijze als u hier kunt lezen.