Het is in Assu® mogelijk om een Tijdgebonden servertaak Trigger aan te maken.

U dient hiervoor een aantal stappen uit te voeren:

Stap 1: Klik op het witte boekje in de cockpit en vervolgens op "Tijdgebonden servertaken-Tijdgebonden servertaken triggers":

Hier kunt u Triggers toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Stap 2: Om een Trigger aan te maken klikt u op en het volgende scherm zal openen:

Stap 3: vul de gegevens van de trigger in en klik op 'Opslaan'.

Bij "Type" geeft u aan hoe vaak de tijdgebonden servertaak uitgevoerd dient te worden. U heeft de volgende opties:

screenshot versie 1.2621.3.17

Bij de Datum geeft u aan wanneer de tijdgebonden servertaak  voor de allereerste keer gestart mag worden.

Bij de tijd geeft u aan hoe laat deze tijdgebonden servertaak  uitgevoerd moet gaan worden.

Hij is nu toegevoegd en kan gebruikt gaan worden: