Als u een tijdgebonden servertaak heeft aangemaakt en u wilt bijvoorbeeld even testen of deze werkt dan kunt u dat als volgt doen:

Stap 1: Ga via het witte boekje links bovenaan uw scherm in de cockpit naar "Tijdgebonden Servertaken" gevolgd door "Tijdgebonden servertaken".

Stap 2: U komt nu in het overzicht met alle aanwezige tijdgebonden servertaken.

Stap 3: Selecteer de tijdgebonden servertaak in kwestie en klik daarna op "Start tijdgebonden taak". Hij zal nu doorgevoerd worden: