Wil je velden op de relatiekaart op "alleen lezen" zetten dan kun je dat doen via de onderstaande stappen.

Let op: dit geldt alleen voor velden waar er al iets ingevuld staan. Het werkt niet als je een leeg veld selecteert.

Stap 1: Open de betreffende relatiekaart.

Stap 2: Ga naar tabblad "Weergave" bovenaan je scherm.

Stap 3: Selecteer je gevulde veld en klik daarna op "Alleen-lezen/Niet alleen-lezen maken".

Door op de knop "Toon/verberg alleen-lezen velden" kun je zien welke velden je gemarkeerd hebt.

Wil je ze demarkeren? Selecteer dan de gemarkeerde regel en klik weer op de knop "Alleen-lezen/Niet alleen-lezen maken".