Door middel van de knop 'WerklijstItem uitstellen' kunt u een geselecteerd item uitstellen qua datum.

U krijgt een schermpje te zien waarin u de nieuwe einddatum in dient te vullen.

Als er een taak inzit dan wordt de datum van de taak ook mee aangepast.

Selecteer het item, klik op de hierboven aangegeven knop en u zult zien dat het item en de daaronder liggende onderdelen een nieuwe datum hebben gekregen.

Het item zal qua plek ook naar onderen verhuizen omdat de datum verder in de toekomst ligt.