Door middel van de knop "Workflow pauzeren" is het mogelijk om een workflow te pauzeren tot een gegeven datum.

De activiteiten van een workflow zullen niet worden verwerkt zolang deze gepauzeerd is. De status van de workflow wordt tevens aangepast naar ‘Gepauzeerd’.

Een gepauzeerde Workflow kan een andere "gepauzeerd tot" datum krijgen door op "Workflow pauze datum wijzigen" te klikken.

Hij is weer te hervatten door op "Workflow hervatten" te klikken.