Het rechtse plaatje onderin je scherm is je communicatie scherm:

In dit scherm heb je de keuze tussen een chat met je klanten starten en het in een later stadium ook het mailen naar je klanten .

In het overzicht staan al je chats met uw klanten. Door een chat aan te klikken open je een chat en kun je er verder mee gaan. Zie het hoofdstuk "chatten".

In het bovenste gedeelte van dit scherm kun je een relatie of collega opzoeken met wie je een chat wilt starten of van wie je een bestaande chat wilt opzoeken.

Aan de hand van de poppetjes in dit scherm kun jeu zien wat voor een soort gebruiker het is:

- 1 poppetje: een gewone gebruiker: dit kan een klant of een collega zijn.

- 2 poppetjes: dit is een gebruikersgroep

- 3 poppetjes: dit is een groepsgesprek