Het rechtse plaatje onderin uw scherm is uw communicatie scherm:

In dit scherm heeft u de keuze tussen een chat met uw klanten starten en het in een later stadium ook het mailen naar uw klanten .

In het overzicht staan al uw chats met uw klanten. Door een chat aan te klikken opent u een chat en kunt u er verder mee gaan. Zie het hoofdstuk "chatten".

De chatfunctie is actief vanaf versie 1.2620

In het bovenste gedeelte van dit scherm kunt u een relatie of collega opzoeken met wie u een chat wilt starten of van wie u een bestaande chat wilt opzoeken.

Aan de hand van de poppetjes in dit scherm kunt u zien wat voor een soort gebruiker het is:

- 1 poppetje: een gewone gebruiker: dit kan een klant of een collega zijn.

- 2 poppetjes: dit is een gebruikersgroep

- 3 poppetjes: dit is een groepsgesprek