Door op de chat icoon onder de blauwe plus knop te klikken kun je een chat starten.

Het chat scherm wordt nu geopend:

In dit scherm heb je een aantal mogelijkheden:

Als je vanaf de relatiekaart zelf een chat start door middel van de chat icoon dan kom je in onderstaand scherm terecht:

Filteren met wie je wilt chatten:

Door op het filter rechts bovenin je scherm te klikken krijg je een overzicht te zien van soorten personen met wie je kunt chatten:

Je kunt chatten met gebruikers (je eigen collega's), gebruikersgroepen (zelf in te stellen chatgroepen), klanten, leads, leveranciers en prospects.

Zoeken met wie je wilt chatten:

Door een naam in te vullen in het "Zoeken" venster kun je een bepaalde persoon of groep zoeken:

De geselecteerde persoon/personen kun je ook toevoegen aan een eerder gemaakte groep door de persoon/personen te selecteren en op "Toevoegen aan groep" te klikken.

Een chatgroep maken:

Het is niet alleen mogelijk om met 1 persoon te chatten maar je kunt ook een "chatgroep" aanmaken met daarin een aantal relaties.

Hoe dit werkt wordt hieronder uitgelegd:

Stap 1: Door op "Nieuwe groep" te klikken heb je de mogelijkheid een nieuwe chatgroep aan te maken.

Stap 2: Selecteer in het volgende scherm de namen van de personen die in de groep moeten komen door het bolletje achter de namen aan te vinken en klik daarna rechts bovenin het scherm op "Volgende".

Stap 3: Je komt nu in een scherm terecht waar je de zojuist geselecteerde personen ziet staan. Vul bovenin het scherm bij "Groepsomschrijving" een naam in voor de groep.

Stap 4: Klik rechts bovenin het scherm op "Maak" en er zal een groep aangemaakt worden die je later kunt selecteren om mee te gaan chatten.

Chatten:

Als je de juiste persoon of groep uit de lijst hebt geselecteerd kun je beginnen met uw chat.

Deze chats komen binnen in de Appviseurs app van de deze persoon/personen.

Onderin het scherm kun je je tekst typen en een eventuele bijlage selecteren om mee te sturen (vanaf stap 3).

Chats terugvinden in Assu®:

Chats die via Assu2Go gehouden worden zijn ook terug te vinden in Assu®.

Hier kun je hier meer informatie over terugvinden.